Arşiv logosu
  • Türkçe
  • English
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
Arşiv logosu
  • Koleksiyonlar
  • DSpace İçeriği
  • Araştırmacılar
  • Projeler
  • Birimler
  • Analiz
  • Talep/Soru
  • Türkçe
  • English
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
  1. Ana Sayfa
  2. Yazara Göre Listele

Yazar "Klont, Ronald" seçeneğine göre listele

Listeleniyor 1 - 1 / 1
Sayfa Başına Sonuç
Sıralama seçenekleri
  • Yükleniyor...
    Küçük Resim
    Yayın
    White paper cell cultured meat
    (Austin Publishing Group, 2021) Kurt, Esra; Klont, Ediz; Ergün, Özer; Klont, Ronald
    FAO forecasts that the global meat production needs to increase by 50% to provide quality protein for the ten billion people living on planet earth by 2050. Meat fits in a healthy diet and is a good source of essential proteins, B-vitamins and several minerals (i.e. selenium and iron). A growing world population will require in 2050 about twice more food, produced on twice less arable land. Good digestible proteins may be a limiting factor in the future. Meat production is seen as less sustainable with negatives impacts on animal welfare. There is a search for alternative proteins to replace part of the animal proteins that are currently used in abundance in the diet of most developed and affluent countries.

| İstanbul Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi | Kütüphane | Açık Erişim Politikası | Rehber | OAI-PMH |

Bu site Creative Commons Alıntı-Gayri Ticari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile korunmaktadır.


İstanbul Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi, İstanbul, TÜRKİYE
İçerikte herhangi bir hata görürseniz lütfen bize bildirin

DSpace 7.6.1, Powered by İdeal DSpace

DSpace yazılımı telif hakkı © 2002-2025 LYRASIS

  • Çerez Ayarları
  • Gizlilik Politikası
  • Son Kullanıcı Sözleşmesi
  • Geri Bildirim