Gıda, beslenme ve nutrisyonalizm
dc.authorid | 0000-0002-6560-5831 | en_US |
dc.authorscopusid | 56723695800 | en_US |
dc.contributor.author | Mutlu, Hayrettin | |
dc.contributor.author | Erdoğan, Rabia Melda | |
dc.contributor.editor | Doğan, Murat | |
dc.date.accessioned | 2022-03-02T09:09:21Z | |
dc.date.available | 2022-03-02T09:09:21Z | |
dc.date.issued | 2021 | en_US |
dc.department | Fakülteler, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü | en_US |
dc.description.abstract | [No Abstract Available] | en_US |
dc.identifier.citation | Mutlu, H. & Erdoğan, R. M. (2021). Gıda, beslenme ve nutrisyonalizm. In M. Doğan (Eds.). Gıda Felsefesi (pp. 279-284). Nobel Akademik Yayıncılık | en_US |
dc.identifier.endpage | 284 | en_US |
dc.identifier.startpage | 279 | en_US |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.13055/170 | |
dc.institutionauthor | Mutlu, Hayrettin | |
dc.language.iso | tr | en_US |
dc.publisher | Nobel Akademik Yayıncılık | en_US |
dc.relation.ispartof | Gıda Felsefesi | en_US |
dc.relation.publicationcategory | Kitap Bölümü - Ulusal | en_US |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/closedAccess | en_US |
dc.title | Gıda, beslenme ve nutrisyonalizm | en_US |
dc.type | Book Chapter | en_US |
dspace.entity.type | Publication |