The emotional response to sustainable nutrition: a pilot social media analysis

Yükleniyor...
Küçük Resim

Tarih

2021

Dergi Başlığı

Dergi ISSN

Cilt Başlığı

Yayıncı

Halk Sağlığı Uzmanları Derneği

Erişim Hakkı

info:eu-repo/semantics/closedAccess

Araştırma projeleri

Organizasyon Birimleri

Dergi sayısı

Özet

The world’s population is predicted to reach approximately 10 billion by 2050 and food supply will be a serious problem in the future. In this context, sustainable nutrition concept which consist of avoidance of excessive use and degradation of natural resources, can play vital role in feeding future world population. On the other hand, social media platforms such as Twitter, Facebook and etc. contribute to raising awareness about global issues such as sustainability of food systems. The aim of this study is to evaluate the sentiments and emotions related to sustainable nutrition in the world via Twitter social media tool.

Açıklama

Anahtar Kelimeler

Emotion Analysis, Package Free, Social Media, Sustainable Nutrition, Twitter

Kaynak

5. Uluslararası 23. Ulusal Halk Sağlığı Kongresi

WoS Q Değeri

Scopus Q Değeri

Cilt

Sayı

Künye

Günalan, E., Kaya Cebioğlu, İ. & Çonak, Ö. (2021). The emotional response to sustainable nutrition: a pilot social media analysis. In İ. Gün & C. Bakar (Eds.). 5. Uluslararası 23. Ulusal Halk Sağlığı Kongresi. (pp. 632). Halk Sağlığı Uzmanları Derneği